روغن گیری غذاهای سرخ شده قبل از سرو
صرفه جویی در مصرف روغن
ابعاد صفحه : 30 در 30 سانتیمتر
ابعاد دسته به ترتیب 13 و 11 و 10 سانتیمتر
ابعاد دهنه : 6/5 و 8 و 10 سانتیمتر
ابعاد سایز بزرگ : 10 × 9 × 9 سانتیمتر
ابعاد سایز متوسط : 8 × 7.5 × 8 سانتیمتر
ابعاد سایز کوچک : 7 × 6.5 × 6.5 سانتیمتر
عدم پخش شدن مواد و ایجاد کثیفی و آشفتگی و بهم ریختگی در هنگام آشپزی
ابزاری بی نقص و چند منظوره ، بسیار مفید و کاربردی
ایده آل برای از بین بردن توده های آرد و شکر
مناسب برای الک کردن آرد گندم ، آرد برنج ، خاک قند و غلات
مناسب برای پخت کیک ، نان ، خمیر پیتزا ، کلوچه کیک و غیره
بافشار دادن دسته قطعه پلاستیکی روی الک می چرخه و باعث الک شدن سریع و بهتر می شود و نیازی به تکان دادن نیست
سایر مشخصات
قابلیت
جلوگیری از پریدن روغن به اطراف
جلوگیری از سر رفتن شیر و مایعات
جهت موارد قنادی و شیرینی پزی
استفاده به عنوان ابکش و صافی
دسته متحرک در زیر دستگیره جهت حرکت دادن و چرخش مواد
مکانیزم پره ای برای الک کردن